Ζύμη
- 1/2 κιλό μιζύθρα ξινή
- 1/2 κουταλιά μπεικιν πάουντερ
Κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες τη ζυμη και τοποθετουμε στη μέση κάθε λωρίδας μια κουταλιά απο το μείγμα ανάλογα το μέγεθος του φύλλου.
Διπλώνουμε το κάτω μέρος της ζύμης μέχρι την μέση και μετά το πάνω μέρος πάλι μέχρι την μέση σαν φάκελο.
Τέλος διπλώνουμε την ζύμη σαν σαλιγγάρι.Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου