menu

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Μπιφτέκι ψαριού ! Και θα τους ...... ψαρώσετε όλους!

Εκπληκτική συνταγή και εναλλακτική. Ειδικά όταν το παιδί σου δεν τρώει με τίποτα ψάρι, τότε ξαφνικά έχεις σε κάτι να ελπίζεις! :)



Υλικά
  • Ψάρι πέρκα φιλέτο 2 κομμάτια μεγάλα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 μέτρια κολοκύθια
  • 1 μέτριο καρότο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • σέλινο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι
  • μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση

Περνάμε από το  μπλέντερ το ψάρι, αφού πρώτα το έχουμε κόψει μικρά κομμάτια και δεν το έχουμε αφήσει να ξεπαγώσει αρκετά, ώστε να μην μας λιώσει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το καρότο, τα κολοκύθια, το κρεμμύδι , το σκόρδο  και το σέλινο.
Όλα μας τα υλικά τα βάζουμε σε ένα λεκανάκι και προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, φρυγανιά όσο πάρει και πλάθουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Μετά πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί αφού πρώτα το έχουμε λαδώσει καλά, για να μην μας κολλήσουν. Τα ψήνουμε σε  προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς.

Dip


Παίρνουμε ένα γιαούρτι πλήρες. Προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και μια πρέζα γλυκιά πάπρικα και τα ανακατεύουμε. Το ντίπ για το ψάρι μας είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου