menu

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Παγωτό σοκολάτα σε χρόνο dt!

                        



Είναι μια απ' τις πιο γρήγορες εκδοχές. Παγωτό σοκολάτα με ελάχιστα υλικά και κυρίως χωρίς να χρειάζεται το γνωστό βάλε-βγάλε στην κατάψυξη για ανακάτεμα! Ό,τι πρέπει για τις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού! Έτοιμοι; 


  • Χτυπάμε στο μίξερ 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα και 1 κουτί κρέμα γάλακτος.
  • Προσθέτουμε 1 ποτήρι κρύο νερό, 50 γρ. κακάο και λίγο κονιάκ.
  • Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους. Στη συνέχεια ρίχνουμε ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας, όπως αμύγδαλα, φουντούκια ή ό,τι άλλο θέλουμε.
  • Τοποθετούμε το παγωτό σε φόρμα με καπάκι, στην κατάψυξη για 6 ώρες. Δεν το ανακατεύουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου