menu

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Χοχλιούς μπουρμπουριστούς!

Υλικά:
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού
Ξύδι 1/2ποτήρι του κρασιού
Αρισμαρί(Δεντρολίβανο)2-3 κλωναράκια
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε τους χοχλιούς και τους καθαριζω καλά, τους αφηνω να σουρωσουν ολα τα νερά τους . Μετά βαζω στο τηγάνι αλατι και βαζω ενα ενα τους χοχλιους με τη μουρη κατω, τους αφηνω για 2 λεπτά περίπου . Μετά βαζω το λαδι , ανακατευω και σιγοψηνονται για 10 λεπτά περίπου . Μετά βάζω το ξύδι και το αρισμαρι και συνεχιζω το ψήσιμο για 10 λεπτά παλι .
Ευχαριστω πολυ την φίλη μου Θεονυμφη Φραγκομιχελάκη για την όμορφη συνταγή!!!Αντε να έρθουμε και του χρόνου να τους ξαναφάμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου