menu

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Κεφτεδάκια στιφάδο

Υλικά:
250gr μοσχαρίσιο κιμά
250gr χοιρινό κιμά
1 κιλό κρεμμύδια μικρά για στιφάδο
1 μέτριο καρότο
1 μέτριο κολοκύθι
1 φλιτζάνι λάδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουτάλια σούπας ψιλοκομμένο σέλινο
2 φλιτζάνια κρασί κόκκινο
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ λιώνετε τα σκόρδα το κολοκύθι και το καρότο τα προσθέτετε στον κιμά το λάδι αλάτι και πιπέρι και φρυγανιά ή ψωμί. Σοτάρετε τα κομμένα κρεμμύδια τον πελτέ (διαλυμένο σε 2 φλιτζάνια κραςί)αλάτι και πιπέρι. Βάζετε τους κεφτέδες πάνω στα κρεμμύδια και βράζετε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τραβήξει όλο!Σερβιρετε με ρύζι ή πατάτες τηγανίτες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου