Είναι μια απ' τις πιο γρήγορες εκδοχές. Παγωτό σοκολάτα με ελάχιστα υλικά και κυρίως χωρίς να χρειάζεται το γνωστό βάλε-βγάλε στην κατάψυξη για ανακάτεμα! Ό,τι πρέπει για τις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού! Έτοιμοι;
- Χτυπάμε στο μίξερ 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα και 1 κουτί κρέμα γάλακτος.
- Προσθέτουμε 1 ποτήρι κρύο νερό, 50 γρ. κακάο και λίγο κονιάκ.
- Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους. Στη συνέχεια ρίχνουμε ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας, όπως αμύγδαλα, φουντούκια ή ό,τι άλλο θέλουμε.
- Τοποθετούμε το παγωτό σε φόρμα με καπάκι, στην κατάψυξη για 6 ώρες. Δεν το ανακατεύουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου