menu

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πέννες με Σπανάκι και ανάμεικτα λαχανικά.


Υλικά
  • 500gr πέννες
  • 100gr ανάμεικτα λαχανικά (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένα)
  • 250gr σπανάκι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένο)
  • 200gr κρέμα γάλακτος
  • 100gr τυρί κεφαλοτύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Βράζουμε τις πέννες και τις βγάζουμε να κρατάνε λίγο.

Στη συνέχεια ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά μας και το σπανάκι για περίπου 10 λεπτά.

Μετά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις πέννες και την κρέμα γάλακτος, το κεφαλοτύρι, το αλάτι και το πιπέρι.

Τ' ανακατεύουμε καλά και τ' απλώνουμε σ' ένα ταψί.

Τέλος σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου