menu

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ραβανί:

1 φλυτζάνι του τσαγιού βούτυρο ½ φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά Ξύσμα πορτοκαλιού 2 φλυτζάνια του τσαγιού σιμιγδάλι 1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα ή μπέικιν πάουντερ Σιρόπι : 3 φλυτζάνια ζάχαρη , 4 φλυτζάνια νερό , 2 ξύλα κανέλας
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη που έχουμε ήδη χτυπήσει. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο όταν πάρει χρώμα και περιχύνουμε με καυτό σιρόπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου